Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,79 Ft
Euró
393,89 Ft
Font
468,54 Ft
Bitcoin
62,800 $

Sarka Katának egy szelfi is elég volt ahhoz, hogy a követők ámuljanak

Kata az utóbbi időben sokkal aktívabb az Instagramon, mint korábban, lassan minden egyes nap kapnak tőle tartalmat a követők, aminek természetesen nagyon örülnek.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mindig jó, amikor egy igazán igényes sztár, híresség aktívvá válik a közösségi médiában. Nyilván mind különbözőek vagyunk, mások a szokásaink, a stílusunk, az élethelyzetünk, és még folytathatnánk a sort.

Az embernek nem mindig van kedve posztolgatni, néha egyszerűen nincs kedve hozzá, vagy szimplán más elfoglaltságai vannak. Azok, akik azt gondolják, hogy a sztároknak egyszerű dolguk van, tévednek, mert ez sokkal bonyolultabb ennél. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Ez teljesen más szint, mint amikor mi a privát fiókunkban megosztunk egy képet, vagy amikor egy sztár teszi ezt több százezer vagy millió követő előtt. Az emberek bármibe képesek belekötni, így egyrészt jobb, ha több képet készítünk, majd jól átnézzük azokat.

Tóth Andi a szexi képekről: „Tíz nőből kilencnek ki van rakva a melle, és senki nem szólja meg az utcán”

Sokkal bonyolultabb, mint az átlagembereknél, akik nincsenek reflektorfényben. Ez biztosan a hátrányok közé sorolható, és olyasvalami, amire figyelniük kell a hírességeknek. Valószínűleg Sarka Kata is ezt teszi, aki fél lépésre van attól, hogy több mint 380 000 követője legyen.

Lapozó: 1 2