Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,81 Ft
Euró
387,07 Ft
Font
452,21 Ft
Bitcoin
66,906 $

Befejezték az egyik ígéretes PS-exkluzív játék fejlesztését

Habár sokan tűkön ülve várták a Wild megjelenését, végül kiderült, hogy a fejlesztéseket még azelőtt befejezték, hogy nekiláttak volna a játék véglegesítésének.

...svg content...Sony
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Minden évben újabbnál újabb exkluzív címekkel rukkol elő a Sony, azonban sajnos nem mindig sikerül az ígéreteket beváltani.

Ez történt a Wild nevű videojátékkal is, amit még az egyik 2014-es konferencián jelentettek be, ám a projekt az elmúlt hét évben sorozatos akadályokba ütközött, és bár rendkívül biztatónak tűnt a gameplay a trailerek alapján, néhány hete befejezték a fejlesztéseket. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Mindez jó hír lehetne, hiszen ebben a fázisban már a kiadásról kellene beszélni, a Wild esetében viszont erről szó sincs, hiszen a game-et gyakorlatilag kukázták, ami azt jelenti, hogy soha többé nem hallhatunk róla, és csak ábránd szintjén maradhat fenn az utókor számára az a néhány ízelítő, ami készült róla.

A kudarcba fulladt projekt tényét nem más, mint Jeff Grubb szakújságíró erősítette meg a VGC hírportálnak egy rövidke beszámoló formájában, melyben a következőket írta:

„Megerősíthetem, hogy a játéknak végleg annyi. Nem lesz soha többé Wild. A game meghalt.”

Az eredetileg a Gamescomon bemutatott Wild egy túlélős játék lett volna, ám olyannyira lassan és akadozva történtek a munkálatok, hogy maguk a tervezők sem élvezték, így bár jó ötletnek indult, óriási blama lett belőle.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.