18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,952 $

Berúgott, majd poénból szíven szúrta bátyját

Csoda, de túlélte a támadást az a férfi, akit a saját testvére szúrt szíven egy 13 centiméteres késsel Szigetszentmiklóson. A többi munkás próbálta elállítani a vérzést, a kórházban aztán megműtötték.

...svg content...Fotó: Unsplash/IGOR FIGUEREDO
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A testvérpár együtt élt egy lakókocsiban és ugyanazon a munkahelyen is dolgoztak. Munka után elmentek inni, a szállásukra visszaérve azonban összevesztek, majd verekedni kezdtek. Eközben sérült meg az idősebb testvér. Öccse azzal védekezett, hogy csak játékból szúrt.

Vezetőszáron és megbilincselt kézzel ült a bíróságon az a 21 éves román férfi, aki szíven szúrta 26 éves testvérét Szigetszentmiklóson. A két férfi együtt lakott egy ipari területen, egy lakókocsiban. Együtt is dolgoztak az ipartelepen, s miután végeztek az egyik műszakkal, nem sokkal ébredés után italozni kezdtek. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

A Tények értesülései szerint délután értek vissza a szállásukra, ahol összevesztek, lökdösődtek, majd verekedtek, a vita azonban odáig fajult, hogy a férfi egy csaknem 13 centis konyhakéssel megszúrta bátyját. A késelő letartóztatását egy hónapra elrendelte a bíróság.

Az életveszélyesen megsérült férfi ellátását először munkatársai kezdték meg, próbálták csillapítani a vérzést, majd a férfit kórházba szállították. A rendőrség a késelőt életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsítja, amelyért akár 8 évnyi szabadságvesztésre is ítélhetik.

Ezeken a helyeken törik fel vagy lopják el a legtöbb autót

Meglepő, de nem Budapest az autólopások és feltörések elsődleges helyszíne a rendőrség adatai szerint.