Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,581 $

Felfoghatatlan eset történt egy Szabolcs megyei úszótáborban

Egy kisfiú édesapja mesélte el a borzasztó történetet, mely öt évvel ezelőtt történt; az eset azonban maradandó egészségkárosodást okozott az akkor hétéves kisfiúnál.

...svg content...Fotó: Unsplash/Alexandr Podvalny
Belföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Egy akkoriban hétéves kisfiú egy úszótáborban töltötte idejét, mikor egy csúszdázás után fuldokolni kezdett. Az úszómester azonban nem segített neki, végül a szintén fürdőző gyermekek mentették ki a kisfiút a vízből, aki azóta is éber kómában fekszik.

Mindez öt éve történt, azóta van az éber kóma állapotában a kisfiú, akiről az úszómester azt gondolta, hogy búvárkodik a medencében, de valójában éppen fuldoklott. S bár sikerült újraéleszteni, de az oxigénhiány miatt maradandó agykárosodást szenvedett. Soron kívül Donald Trump átlépett egy határt, szellemi fogyatékosnak nevezte Kamala Harrist

„Több évet töltöttünk a baleset után a kórházban és a rehabilitáción, de Vince továbbra is állandó felügyeletet igényel. Alapszintű ápolása és kezelése havonta több milliós összeget tenne ki, de én és az édesanyja ezt jelenleg nem tudjuk biztosítani. Az Aquarius Élményfürdő, ahol a baleset megtörtént, rendelkezett ugyan felelősségbiztosítással, de a biztosító egyelőre nem hajlandó a kárunkat enyhíteni”

– idézi az atv.hu a fiú édesapját, aki a Blikknek nyilatkozott a történtekről.

A megrendült édesapa úgy látja, gyermeke állapotáért mások is felelősek az úszómesteren kívül, aki beszámolója szerint a baleset idején épp telefonált, most pedig tíz hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték.

Magyar Péter bejelentette, milyen esetben mond le a mentelmi jogáról

Ismét Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett egy levelet Magyar Péter, aki elárulta, mikor mond le a mentelmi jogáról.