Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,90 Ft
Euró
398,28 Ft
Font
478,05 Ft
Bitcoin
61,816 $

Már az ajtón kopogtat a negyedik járványhullám

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) főigazgatója legutóbbi interjújában arról beszélt, a negyedik hullám minden bizonnyal a küszöbön áll.

...svg content...Twenty20
Belföld
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Szentiványi Mátyás a Magyar Nemzetnek elmondta, a harmadik oltás beadása elsősorban az időseknek, a legyengült immunrendszerű betegeknek ajánlott, nekik is csak négy-hat hónap elteltével:

„A negyedik hullám a küszöbön áll, senki sem gondolhatja, hogy Hegyeshalomnál megáll majd a vírus, így erre fel kell készülnünk. A legjobb felkészülés pedig az oltás! Aki még nem oltatta be magát egyáltalán, mindenképpen tegye meg, ne a többi ember józanságára és felelősségérzetére bazírozzon, hanem maga is viselkedjen felelősségteljesen, és menjen el az oltásért! Aki pedig felelősségteljesen gondolkodott és már beoltatta magát, ő is mérlegelje a harmadik oltás felvételét.” Soron kívül Vogel Evelin interjúja már 1 millió 350 ezer megtekintésnél jár, Magyar Pétert is meghívták

A szakember úgy gondolja, minél több ember lesz beoltva, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy bár a fertőzések száma nőni fog, azok nem okoznak súlyos, halálos betegséget.

Megalakította egyszemélyes médiavállalkozását Magyar Péter öccse

A 33 éves újságíró korábban elárulta, a hírportál független lesz a testvére elnöklete alatt működő Tisza Párttól.