Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Sosem látott módon emelkedhet a kenyér ára

A Párbeszéd szerint a liszt árának drasztikus emelkedése következtében 15-20 százalékkal többet fizethetünk majd a kenyértermékekért.

...svg content...Twenty20
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Burány Sándor kiemelte, a kenyér ára 30-40 százalékkal emelkedett az előző 3 évben, amit nagyon nehezen élnek meg a minimálbérből élők és az alacsony nyugdíjat kapók.

Emlékeztetett, a Párbeszéd határozati javaslatban kezdeményezte azoknak a társadalmi csoportoknak a támogatását, akiket érzékenyen érint az „infláció elszabadulása”. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Az ellenzéki politikus elmondta, indítványukban javaslatot tettek a családi pótlék és a gyes megduplázására, a minimálbér megemelésére és adómentessé tételére, valamint a nyugdíjszámítás módjának megváltoztatására, hogy azok meghatározásánál a bérek emelkedését is figyelembe vegyék.

Burány Sándor kijelentette, a Párbeszéd jövő évi kormányra kerülése esetén olyan gazdaságpolitikát valósítana meg, amely a multinacionális cégek helyett a kisvállalkozókat támogatná, adópolitikájával pedig az alacsony keresetűekre koncentrálna. Továbbá „méltó nyugdíjemelést” hajtanának végre.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.