Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,99 Ft
Euró
385,99 Ft
Font
449,97 Ft
Bitcoin
66,372 $

Nézni is rossz, leesett a kamionról a Ferrari kiszállítás közben (videó)

Az eset Brazíliában történt, ami a kiszállítók egyik legnagyobb rémálma, és ezúttal egy nagyon különleges és drága sportautóról volt szó.

...svg content...Fotó: Pixabay
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Időről időre érdekes felvételekre bukkanunk a különböző autókiszállítások kapcsán. Néha műszaki hiba szól közbe, máskor pedig maga a kiszállító hibázik. Nem egy olyan eset történt már, amikor több millió forintos volt a kár.

A legtöbb autót teherautóval viszik el a tulajdonoshoz, különösen akkor, ha egy nagyon különleges modellről van szó. Néha nem megy minden úgy, mint azt az ember elgondolta, és most is valami hasonló történt. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros veresége a Paks ellen a Magyar Kupa döntőjében

Az olasz Reppublica beszámolója szerint az incidens Brazíliában történt, amikor egy új Ferrarit szállítottak ki, de az lepottyant a kamionról. Az anyagi kár akár jelentős is lehetett volna, bár így is keményet kapott a felfüggesztés.

Exatlon-Gréti combjai mintha fémből lennének, olyan erősek

Egy több mint 1 millió eurót érő Ferrariról van szó, aminek egy ismert üzletember a tulajdonosa. João Adibe Marques az Instagram oldalán azzal viccelődött, hogy olyan gyönyörű az autója, mintha az csak az égből pottyant volna elé.

Lapozó: 1 2