Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,48 Ft
Euró
386,74 Ft
Font
451,63 Ft
Bitcoin
66,561 $

Fantasztikus dizájnnal ellátott PS5-kontrollereket álmodott meg egy tervező

Ha rajtunk múlna, akkor írnánk a Sony-nak egy levelet, hogy gyűjtői kiadásként adják ki azokat a pazar kontrollereket, amelyeket egy Reddit-júzer tervezett meg.

...svg content...Twitter/El Firescorpio
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Game Rant magazin szúrta ki a Redditen azokat a lélegzetelállító DualSense-tervrajzokat, melyeket kizárólag játékok karakterei és helyszínei, valamint jellegzetes világai alapján alkottak meg.

A koncepciórajzok egészen zseniálisra sikerültek, a megrögzött rajongó állítólag saját maga is meg tudná festeni a kontrollereket, egyetlen gond csupán az, hogy ehhez a feladathoz precíziós gépek kellenének. Soron kívül Gigantikus légtisztító lehet az emberiség ütőkártyája a klímaváltozás elleni küzdelemben

Mindenesetre szemkápráztató dizájnokat mutatott be, a Death Strandingtől kezdve a Demon’s Soulson át a God of Warig, nem kihagyva természetesen a Spider-Man: Miles Moralest, illetve a Ghost of Tsushimát sem, felsejlenek a legújabb PS-exkluzív game-ek sziluettjei a DualSense-eken.

Többen is rámutattak arra, hogy a Sony nyugodalmasan üldögél a babérjain, és bár igaz, hogy a fehér kontrolleren kívül nemrég piacra dobtak egy fekete és egy vörös gamepadet is, mást nem nagyon tudtak eddig felmutatni, miközben a rajongók szebbnél szebb kinézettel látják el a kontrollereket.

Hozzá kell tenni, hogy a japán nagyvállalatnak nem lenne profit szempontjából előnyös, ha minden egyes játékhoz egyedi kontrollert készítenének, ezért számukra talán jobb is, ha megmaradnak koncepció szinten ezek az elképzelések.

Oltásellenes szülők perelnek gyermekorvosokat Magyarországon

Riasztó mértékű az oltásellenes lobbi térhódítása Magyarországon.