Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,031 $

Ilyen pengén néz ki 42 évesen bikiniben Kourtney Kardashian

A háromgyermekes édesanya egy két lábon járó motivációs erő azoknak, akik azt gondolják, hogy 40 év felett már nem nézhet ki jól az ember.

...svg content...Fotó: Instagram/Kourtney Kardashian
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az egyik legnagyobb hiba, amit tehetünk, hogy elkezdünk masszívan foglalkozni az idő múlásával. A stressz nem tesz jót, nincs jó hatással a szervezetünkre, így a bőrünkre sem. Az idő múlása örök, és olyasvalami, amire még mindig nem találták fel a „gyógymódot”.

Nem véletlen az idézőjel, mivel az élet attól is élet, hogy nem örökre szól. Ennek is megvan a maga szépsége, még akkor is, ha az ember szeretne tovább élni. Egyszerűbb, ha igazán élünk, és nemcsak úgy lógunk a levegőben évtizedeken át. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Megint más egy élet, ha azt rengeteg emlékkel és élménnyel töltjük fel, miközben igyekszünk boldogok lenni, és kihozni magunkból a legtöbbet. Az élet a folyamatos fejlődésről is szól, ami nincs korhoz kötve.

Tóth Andinak most nagyon gonosznak kell lennie Lékai-Kiss Ramónával

40 év felett is olyan formát kreálhatunk, amilyet csak akarunk, maximum nehezebb dolgunk lesz, mint korábban, de ez is a kihívás része. Kourtney Kardashian már elmúlt 42 esztendős, de szenzációs a formája, amibe nem lehetne belekötni.

Lapozó: 1 2