Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,97 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
468,71 Ft
Bitcoin
63,030 $

Sarka Kata tarol a hosszú hajával és a fitneszmodell formájával

Kata az élet minden terén sikeresnek mondhatja magát, és közben olyan erős a formája, hogy azzal sok ezer nőt motiválhat.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A sztárok többsége talán nincs is teljes mértékben tisztában azzal, hogy mekkora motivációs erőt adhatnak követőiknek, akik felnéznek rájuk, és igyekeznek hasonló energiabedobással élni az életüket.

Mivel mindenki más és más energiaszinten működik, és mindenkinek más és más az élethelyzete, fontos megtalálni a megfelelő egyensúlyt. A hírességek sem azt akarják, hogy utánozzák őket, csupán plusz motivációt adnak. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Sarka Kata is ezt teszi, már a puszta megjelenésével sokat adhat hozzá az emberek napjaihoz. Ez nemcsak a formájára értendő, ami egyértelműen klasszis, és az egyik legformásabb a hazai sztárvilágban.

Sarka Kata formájával versenyeket lehetne nyerni, igazi álomnő

A divat is a kisujjában van, remek érzéke van a szettek kombinálásához, az apró részletek igényes megjelenítéshez, vagy a tökéletes smink elkészítéséhez. A frizura is nagyon nagy hangsúlyt kap, ami talán most látványosabb, mint korábban bármikor.

Lapozó: 1 2