Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,26 Ft
Euró
387,11 Ft
Font
449,92 Ft
Bitcoin
62,444 $

Fotókon a Google Pixel 5a 5G dizájnja, közeleg a megjelenés?

A kaliforniai techóriás állítólag augusztus 17-ére tervezi a hivatalos bemutatót, így már csak egy napra vagyunk attól, hogy lehulljon a lepel az újgenerációs készülékről.

Voice
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az AndroidPolice hírportál vadonatúj kémfotókra lett figyelmes a világhálón, melyeken a Google Pixel 5a 5G mobiltelefonok végső kinézete látható.

Az okostelefon hátlapján a Google készülékeinél megszokott, négyszögletes kamerasziget sejlik fel, melyben a szenzorokon kívül egy LED-villanó szintén helyet kapott, továbbá befigyel a hagyományos ujjlenyomat-olvasó, illetve az alulra biggyesztett logó is. Soron kívül Verekedés közben nyakon szúrtak egy férfit az Örs vezér téren, kórházba került

Az eszköz oldalán egy új textúrával felruházott bekapcsológomb ékeskedik, ami közvetlenül a hangerő-szabályozó fölé került. A Google Pixel 5a 5G belső szerkezetébe is bepillantást nyerhettünk, a kijelzőről azonban nem lőttek fotókat, így továbbra sem tudhattunk meg többet róla.

Az eddigi pletykák szerint a Pixel 4a esetében már megszokott punch hole lehet majd a Pixel 5a bal felső sarkában, a megfelelő működést pedig a Qualcomm Snapdragon 765G lapkakészlete biztosíthatja.

Az akkumulátor egy 4 680 mAh kapacitású egység lesz, ami valószínűleg megkaphatja a legmodernebb gyorstöltési funkciókat is. A Pixel 5a 5G a szóbeszédek alapján 450 dolláros kezdőáron lesz megvásárolható, míg az előrendelések augusztus 26-án kezdődhetnek.