Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,183 $

A Baywatch sztárjának 53 évesen olyan bikiniformája van, mint egy 20 évesnek

Azt kell mondjuk, hogy Donna D’Errico még jobban néz ki, mint évtizedekkel ezelőtt, amikor a Baywatch sorozatban szerepelt.

Fotó: Instagram/Donna D'Errico
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nem tudjuk, Ti hogy vagytok vele, de arra lettünk figyelmesek, hogy az „idősebb” generáció szépen átlépte a fiatalokat, akik közül sokan csak a genetikára építenek, mivel akkor még a test másképpen reagál.

Sokan nem veszik ezt komolyan, és nem edzenek, vagy csak keveset, miközben a táplálkozásra sem figyelnek oda különösebben. Szimplán azt gondolják, hogy ez mindig így lesz, de ennek később megfizethetik az árát. Soron kívül Három nő vesztette életét egy tragikus amerikai autóbalesetben

A bőr és a szervezet sem felejt, így azok a fiatalok, akik már most odafigyelnek és rendesen sportolnak, idősebb korukra olyan formában lehetnek, hogy sokan csak pislognak fognak, amikor meglátják őket.

Exatlon-Zsófi fenékformája a nyár egyik legkerekebb története

Nem mindig kell Amerikáig mennünk, hogy olyan példákat lássunk, amire csak a szavakat keressünk. Most azonban mégis az államokból mutatunk be valakit, bár Donna D’Errico nyilván átesett pár beavatkozáson, ugyanakkor a formája már-már hihetetlen.

Lapozó: 1 2

Megint pontokat veszített a Liverpool, a hajrában állt be Szoboszlai

Szoboszlai Dominik a hosszabbításban állt be a West Ham United elleni fordulatos mérkőzésen.