Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,83 Ft
Euró
391,11 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
64,597 $

Hatalmas bejelentés Vajna Timitől, ő a szerelme, és ott van a különleges gyűrű az ujján

Azok, akik arra tippeltek, hogy Vajna Timi szerelmes, és újra rátalált a boldogság, nem tévedtek, a magyar sztár nagy bejelentést tett.

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az elmúlt években több nehéz időszakon kellett átesnie Timinek, nem volt könnyű feldolgoznia férje elvesztését. Mindez rendkívül hirtelen jött, és sok álmatlan éjszaka van mögötte, ami részben erősebbé tette.

A fájdalmak után általában boldogság következik, és úgy tűnik, hogy immáron a lehető legjobban alakulnak a dolgai. Nemrég egy sejtelmes képet osztott meg, akkor csak a férfi keze látszott, és rögtön találgatni kezdtek az emberek. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Sokan arra tippeltek, hogy ő a párja, és még napoknak sem kellett eltelnie, hogy megtudjuk, kiről és pontosan miről van szó. A gyűrű már önmagában beszédes, amihez szinte azonnal sokan gratuláltak, és ez egy új élet kezdete lehet.

Timi rettentő boldogan osztotta meg a hírt, és elárulta, hogy eleinte csak barátok voltak, majd szép lassan a kapcsolatuk szerelemmé érett, mintha csak egy hollywoodi filmben lennénk. A valóságban is sok ilyen példát látni, az Olvasóink között is lehetnek, akik ilyen helyzetben találták magukat.

Lapozó: 1 2

Minden várakozást felülmúlt a NASA új kommunikációs rendszere

226 millió kilométerről kaptak üzenetet az egyik szondájuktól.

Divat, pénzkidobás vagy tényleg hatékony a szemránckrém? Szakértők válaszolnak

A szemkörnyékápolók hatékonyságát illetően megosztóak a vélemények: van, aki imádja őket, míg más azt gondolja, hogy nem sok hasznuk van. Most szakértők mondták el, mit érdemes tudni ennek kapcsán.