Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,73 Ft
Euró
388,82 Ft
Font
451,58 Ft
Bitcoin
62,386 $

Exatlon-Franciska a nyár egyik legerősebb fenékformáját villantotta meg

Nem lehet azt mondani, hogy az Exatlon Hungary harmadik évadának sztárja ne végezne fenékedzéseket, mert rendkívül hangsúlyos a formája.

Fotó: Instagram/Szabó Franciska
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A nők általában imádnak fenékre edzeni, rengeteg fenékgyakorlatot végeznek, sokat guggolnak a keretben. Megannyi hatékony gyakorlat van arra, hogy formásabbá varázsolják magukat, a férfiak nagy örömére.

Mindig adott a lehetőség a fejlődésre, a nők és a férfiak oldaláról is, de ha nincs meg a kellő motiváció és kitartás, akkor hiába a nagy tervek. Franciska önmagában egy hatalmas motiváció, amit az Exatlonban is jól láthattunk. Soron kívül NAV-olaj féláron, hamarosan indul a nagy licit

Óriási motivációs erővel bír, és ez az egész életére, karrierjére jellemző. Hatalmas fizikai és mentális erővel rendelkezik, csupa olyan tulajdonsága van, melyek remekül kamatoztathatóak az élet különböző területein.

A szuper-szexi Vajna Timi születésnapi partin járt, komoly a szett

Franciska már fitneszmodellként dolgozik, korábban pedig Európa-bajnok volt judóban. Remek látni a fejlődését, és azt, hogy mindig van mit tennie, imád tanulni, hiszen ez az élet egyik legfontosabb ismérve és lehetősége.

Lapozó: 1 2

Vitézy elárulta, megkeresték-e azzal, hogy lépjen vissza Szentkirályi javára

Azt is elmondta, minek tudja be azt, hogy Szentkirályi a kampányában rendre támadja Karácsonyt, míg Vitézy nem kap ilyen támadást.