Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,780 $

Aki ennél a szállásközvetítő irodánál foglalt szállást Horvátországba, nagyon pórul járhat

Egyre több alkalommal hallani meghiúsult nyaralásokról, többen a közösségi médiában adnak hangot csalódottságuknak, most azonban egy kézzel fogható okra is fény derült egy szállásközvetítő iroda kapcsán.

...svg content...Fotó: Unsplash/Nemanja Trojković
Belföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Index egyik olvasója tájékoztatott arról, hogy az Adrialin oldalon tett szállásfoglalásuk meghiúsult, annak ellenére, hogy ők azt már korábban kifizették a szállásközvetítőnek.

A csalódott utazó az Indexnek elmondta, hiába fizették be időben horvátországi szállásukat, nem tudták elfoglalni az augusztus 13-22. közötti időszakra lefoglalt apartmant Sibenikben. Elmondta, a mai napon kapott egy e-mailt a cégtől: Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

„Kaptunk egy e-mailt az Adrialintól, hogy ne utazzunk, mivel a szállásunkat nem rendezték az ingatlan tulajdonos felé, a cég valószínűleg csődöt jelent, és a pénz visszafizetéséről sincs semmi információ”.

Azt is megosztotta, hogy megkereste egyenesen az ingatlantulajdonost, aki arról számolt be, hogy az Adrialin már korábban visszamondta foglalásukat azzal az indokkal, hogy nem tudják elutalni a pénzt, ezért a szállásadó nyugodtan adja ki másnak a szobát.

Az Adrialin szállásközvetítő honlapja létezik, és még mindig él, de az ott megadott telefonszámon csak egy géphang mondja be, hogy a megkeresések magas száma miatt inkább e-mailben vegyék fel velük a kapcsolatot. Az Index megkereste a vállalatot is az ügyben, azonban egyelőre nem kaptak választ a szállásközvetítőtől.

Gyurcsány Ferenc levezette, szerinte miért volt jobb vele Magyarország

Lesznek szép számmal, akik vitatkozni fognak azon, amiket Gyurcsány Ferenc mondott, mert még mindig tömegek mondják azt, hogy soha nem akarnák újra miniszterelnökként.