18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,861 $

Kegyetlen „kutya-sorozatgyilkos” tevékenykedik Kaposvár közelében

Szomorú esetről számoltak be a Kaposvártól mintegy 25 kilométerre fekvő Gigén, ahol két hét alatt 20 kutyát gyilkolt meg egy egyelőre ismeretlen állatgyilkos.

...svg content...Fotó: Illusztráció/MTI/Koszticsák Szilárd
Belföld

Nagy Noel

Szerkesztő

A Somogy Megyei Hírportál beszámolója szerint az ismeretlen gyilkos fagyállóval vagy patkányméreggel öli meg a falu háziállatait, amely nem meglepő módon felháborította a településen élőket.

Az ebgyilkos ráadásul nem is válogat, ugyanis áldozatai között kölyökkutyák is voltak, a kisgyermekes családok pedig már egyre inkább elkezdtek félni. Az egyik helyi például elmondta, hogy mindössze két hétig volt velük a kiskutyájuk, amikor az állatkínzó megölte. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Egy másik helyi kutyatulajdonos egy még szomorúbb esetről számolt be: egyszer csak észlelte, hogy a kutyája hányni kezd és egy napon keresztül csak feküdt, mire súlyos kínok között elpusztult. Egy férfi pedig csak annyit kérdezett: mi lesz, ha egy gyermek fogyasztja el a mérget?

Bálint Ildikó, a település polgármestere elmondta, hogy amióta az esetről tudomást szereztek, még több polgárőrt vezényeltek ki járőrözni, valamint egyértelműen jelezte az elkövető számára, hogy működik a kamerarendszer, így el fogják kapni.

Mint a hírportál is írja, télen gyakrabban elő szokott fordulni, hogy véletlen iszik a fagyállóból az állat, sajnos bármikor történhetnek ilyen balesetek – a mostani esetben viszont az a különös, hogy nyáron ilyen nem fordul elő, így biztos a mérgezés ténye.

A probléma viszont azzal van, hogy részint nagyon nehezen felderíthetőek az állatkínzásos esetek, másrészt a BTK-ban nevetségesen alacsony büntetést szabhatnak ki rájuk, így igazán semmilyen személyt nem tudnak visszatartani, hogy az ártalmatlan kiskedvencek ellen súlyos bűncselekményeket kövessenek el.

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.