Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Tinédzser fiú szeretett volna bevándorlókat vinni autójával Ausztriába

Az M1-es autópályán, Komárom környékén állítottak meg egy lengyel rendszámú autót az egyenruhások – meglepetésükre a gépjárművet egy horvát nemzetiségű 13 éves fiú vezette.

Police.hu
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A rendőrök négy megyés akció keretében – a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Székesfehérvári Osztályának jelzése alapján – 2021. augusztus 10-én 18 óra 40 perckor az M1-es autópályán, Komárom térségében ellenőriztek egy lengyel rendszámú gépkocsit, amit egy 13 éves horvát állampolgárságú fiú vezetett.

Az autóban a gyermekkorú sofőrön kívül további négy, magát szír állampolgárnak valló férfi utazott – olvasható a Police.hu közleményében. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A külföldi utasok személyazonosságukat, valamint magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért a rendőrök a járművet vezető gyermekkel együtt elfogták őket. Előállításuk a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra jelenleg is folyamatban van.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.