Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,689 $

A Konyhafőnök sztárjának BMW-je mindent visz

Egy egészen különleges modellel járhatja az utakat Sárközi Ákos, ráadásul a BMW színei is abszolút top, legalábbis nálunk viszi a pálmát.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nehéz elképzelni azt, hogy lenne olyan, aki ne kedvelné a Konyhafőnök sztárját, mert egy végtelenül normális, szerény és kedves karakter. Nyilván elvárja a profizmust a munkájában, többek között ettől is olyan sikeres.

A közönség hamar megkedvelte Ákos karakterét, akinek még humora is van, és erre már számtalan példát láthattunk a Konyhafőnök, valamint a Konyhafőnök VIP szezonjai alatt. Legutóbb például a Mestercukrász első évadának döntőjében volt sztárvendég. Soron kívül A jövő héten indul az új ügyeleti rendszer a fővárosban – minden tudnivaló egy helyen

A Michelin-csillagos chef elsősorban édesapa, férj és családfő, így igyekszik mindenre és mindenkire időt fordítani, többek között a kis házi kedvencekre is. A nagy családhoz egy nagyobb autó dukál, és ez is megvan.

Som-Balogh Edina bikinis teste a Balatonról

Ráadásul egy különleges modellről van szó, ami csak úgy vonzza a tekintet. A BMW 545i modelljéről van szó, ami maga az erő, a luxus és az innováció. Számtalan olyan technológiát tartalmaz, amikkel joggal tekinthető családtagnak.

Lapozó: 1 2

Magyar Péter bejelentette, milyen esetben mond le a mentelmi jogáról

Ismét Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett egy levelet Magyar Péter, aki elárulta, mikor mond le a mentelmi jogáról.