18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Abortált magzatok képeit hordozta végig egy floridai férfi egy iskola előtt

Meglehetősen szélsőségesen fejezte ki abortuszellenességét egy floridai férfi, akit letartóztattak a rendőrök, mert egy általános iskola előtt mutogatott képeket abortált magzatokról.

...svg content...Fotó: Illusztráció/MTI/EPA/Shawn Thew
Epic

Nagy Noel

Szerkesztő

Mint arról az NBC 2-es televíziós csatornája is beszámolt, a rendőrség nem hozta nyilvánosságra a férfi nevét, azonban a hatóságok előtt már ismert volt a személye, ugyanis már több alkalommal keveredett hasonló polgárpukkasztásba.

A rendőrség elmondása szerint a férfi egy általános iskola parkolójának bejáratánál állt „b**** meg az abortusz” pólóban, miközben az arra járóknak képeket mutogatott olyan magzatokról, akik az abortusz sorsára jutottak.

Néhány leálltak vele vitatkozni, a férfi azonban nem tágított, ezért kihívták a rendőröket. Amikor az egyik tiszt megpróbált elvinni onnan a felháborodott demonstrálót, elkezdett kiabálni a rendőrrel és szitkozódni kezdett.

Az iskolakerületi felügyelő pedig elárulta a televíziónak, hogy már csak azért sem érti a tüntető férfit, mert iskolájukban nem is tanítanak a gyerekeknek az abortuszról, valamint nem támogatják deklaráltan a magzatok abortálását.

A férfit végül bevitték a rendőrségre, valamint feljelentették közrend megzavarásáért és egy oktatási intézmény működésének megzavarásáért.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.