Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Exatlon-Luca lenyűgözte a követőit, nem semmi ez a szett és forma

Luca nemcsak sportosan néz ki jól, hanem többek között akkor is, amikor elegánsan öltözik, mindkét világban otthonosan mozog.

...svg content...Fotó: Instagram/Lencsés Luca
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nem is oly rég személyesen is találkozhattunk Lencsés Lucával, az Exatlon Hungary harmadik évadának bajnokversenyzőjével. Személyisége már a televízión keresztül is átjött, így kíváncsiak voltunk arra, hogy milyen élőben.

Nem kellett csalódnunk, fiatalkora ellenére egy nagyon sokat megélt, tapasztalt nőről van szó, akinek a küzdelem nemcsak egy szó. Sportolóként ez az egyik védjegye, és mindig erőt képes meríteni a kudarcokból. Soron kívül Orbán Viktor beszédét próbálta megzavarni egy férfi, tapétavágó kés is volt nála

Ez az egyik legjobb emberi tulajdonság, amivel sokat lehet nyerni, mind a sportban, mind a személyes életünk során. Luca részben így működik, de közben minden másra is figyelmet fordít, hogy tovább fejlődhessen.

Tóth Gabi legújabb frizurája lett az új kedvenc, mint egy világsztár

Formailag már nincs igazán hova fejlődnie, mert remekül néz ki, és ezt már sokan megjegyezték az Exatlon óta, ami országos szinten is népszerűséget jelentett számára. Néha sportosan, néha pedig elegánsan jelenik meg, de valami mindig ugyanaz.

Lapozó: 1 2

Orbán Viktor Magyar Péternek: „Aztán lehet pakolni és elhúzni a csíkot”

Orbán Viktor nagyon határozottan üzent Magyar Péternek az 1956-os megemlékezésének ideje alatt Budapesten, a Millenárisban.