Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,36 Ft
Euró
391,13 Ft
Font
458,33 Ft
Bitcoin
63,722 $

Eddig nem látott részletek a Survivor új évadából: Járai Máté zokogva telefonált

Eddig nem látott részleteket osztott meg az RTL Klub a hamarosan képernyőre kerülő Survivor legújabb évadából, amiben sztárok is helyet kapnak.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az RTL Klub nemcsak az X-Faktor legújabb évadát indítja el, hanem a Survivort is harcba küldi, amiben hírességek is lehetőséget kaptak arra, hogy bizonyítsanak. Kívülről ez nem is tűnik túl nehéznek, de ez egy nagyon kemény kihívás.

Aki ismeri a műsort, és látott már belőle epizódokat, akár külföldről, az pontosan tudhatja, hogy mindez miről szól. Sokszor az ember valóban úgy érezheti, hogy a túlélésért kell küzdenie, és a puszta önbizalom nem elegendő. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

A kitartás lehet a kulcs, mert aki kellően kitartó, akár mindent megnyerhet. Sok különböző személyiség utazott el a távoli szigetre, ahol a forgatások zajlottak. Gáspár Evelin szintén része volt a csapatnak, akárcsak Járai Máté.

Hajóból ugrott ki Sebestyén Balázs, menet közben (videó)

Mátét sokan ismerhetik a színházi világból, vagy a Nyerő Párosból, ahol egészen a döntőig jutott a feleségével. Nem egy alkalommal komoly kitartásról tett tanúbizonyságot, amire a Survivor-ban óriási szüksége lehetett.

Lapozó: 1 2

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.