Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,225 $

Dallos Bogi nagy bejelentése, ez lett élete első autója

A híres énekesnő olyasvalamit élhet át, ami mindig nagyon különleges, főleg ilyen fiatalon. Egy újabb mérföldkő a sztár életében, amelynek természetesen örül.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dallos Bogi Magyarország egyik legnépszerűbb sztárja, aki korábban az X-Faktor mentorkaként is felhívta magára a figyelmet. Abban az időszakban sok új követőt és rajongót szerezhetett, illetve olyan nézők is megismerhették, akik addig nem tudtak sokat róla.

Az X-Faktor aktuális évadában azonban már nem vesz részt, és ez a saját döntése vol. Karrierjére és az üzleti vállalkozására koncentrál, emiatt nem vállal szerepet a jubileumi szezonban, ami nagyon érdekesnek ígérkezik. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Nádai Anikó halpedikűrön vett részt, minden az arcára van írva

Csobot Adél vette át a helyét, míg Puskás Peti, Gáspár Laci és ByeAlex maradt a helyén. Bogi természetesen sok sikert kívánt, és nyilván figyelni fogja az eseményeket, már csak Peti miatt is, aki a vőlegénye.

Lapozó: 1 2

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.