Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,611 $

Záporokat, zivatarokat hoz a hidegfront

Frontérzékenyek, figyelem, hidegfront vonul át az országon!

Fotó: Unsplash/Joy Stamp
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Hidegfront vonul át az országon, ennek hatására csütörtökön sokfelé csapadékos, zivataros lesz az időjárás – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdán Facebook-oldalán.

Simon Gergő meteorológus a videóban elmondta: éjszaka nyugat felől megvastagszik a felhőzet, ekkor még elsősorban a Dunántúlon várható csapadék. A hőmérséklet 13 és 22 Celsius-fok között alakul. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

Csütörtökön napközben erősen felhős, borult lesz az idő, több hullámban várhatók záporok, zivatarok. Hevesebb – felhőszakadással, erős széllel, jégesővel kísért – zivatarok nagyobb eséllyel az ország déli, délkeleti részén alakulhatnak ki.

A hőmérséklet a csapadékos tájakon várhatóan csak 20 fok körül lesz. A keleti, délkeleti tájakon kezdetben még jóval 30 fok feletti értékeket is mérhetnek, majd a záporok, zivatarok hatására gyorsan visszaesik a hőmérséklet.

Pénteken elsősorban az ország keleti felén várható csapadék. A csúcsértékek 25 és 30 fok között alakulnak, de az ország nagyobb részén inkább 30 fok alatti értékek lesznek.

Szombaton 1-2 fokot melegszik a levegő, vasárnap pedig már az ország nagyobb részén lesznek 30 fok feletti értékek – mondta a meteorológus, de hozzátette: a hőmérséklet-emelkedés nem lesz tartós, mert a jövő hét elején újabb hidegfront érkezik.

Forrás: MTI

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.

Posztolással lehet pénzt keresni a Threads-en, eddig ennyit tudni róla

Fontos, hogy a jutalmat befolyásolja, hány bejegyzést posztol valaki, és az is, hogy azok milyen közönséget érnek el.

Hét góllal verte az Újpest a Diósgyőrt, már nem eshetnek ki az NB1-ből

Az Újpest látványos módon, történelmi győzelemmel biztosította be az NB1-es tagságát, amivel biztossá vált a Kisvárda kiesése.