Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,30 Ft
Euró
388,19 Ft
Font
452,77 Ft
Bitcoin
63,536 $

Tolvai Reni nyelvharapós dekoltázsos képe a nap kedvence

Egy nagyon szexi képpel hangolt a hét második felére a híres énekesnő, remek napokat tölthetett el a spanyolországi Mallorcán.

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tolvai Reni is nagyon boldog volt, amikor kiderült, hogy újra lehet koncerteket tartani Magyarországon, amire régóta vártak a zenészek. Reni sem lógott ki a sorból, izgatottan vágott neki a tervezésnek, főként a rajongók miatt.

Neki is hiányzott már a rajongók közelsége, amit semmivel sem lehet pótolni. A következő időszak sűrű lesz számára, számos koncerten fog fellépni, többek között Rimócon, Kabán, Szentesen, Polgárdin, és így tovább. Soron kívül Szerdától ismét olcsóbb lesz az üzemanyag

Az időpontokról és a helyszínekről ezen a linken keresztül tudtok informálódni, ami egyúttal azt is jelenti, hogy hamarosan véget ér a nyár. Kissé szomorú, mert mintha csak tegnap kezdődött volna el ez az időszak.

Sokkot kaptunk Exatlon-Franciska bikinis képétől, tiszta Baywatch

Soha nem volt még ilyen gyors a nyár, amivel valószínűleg Reni is egyet tud érteni. Legutóbb Mallorcán nyaralt, ahonnan sok remek képet osztott meg, amiknek nagyon örültek a rajongók és követők.

Lapozó: 1 2

Bemutatták a magyar olimpiai és paralimpiai csapat öltözékét

Hétfő este a Várkert Bazárban hullt le a lepel a magyar olimpiai és paralimpiai csapat párizsi öltözékéről.