Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,25 Ft
Euró
385,32 Ft
Font
449,19 Ft
Bitcoin
65,704 $

Curtis és Majka egy nagyon komoly hétre készül, ez nem lesz gyenge

A két rapper egy olyan hetet abszolválhat, amire rég volt példa, de már mindketten nagyon várják az eseményeket.

...svg content...Fotó: Instagram/Curtis
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Furcsa belegondolni abba, nemrég még csak esélyünk sem volt arra, hogy koncertekről álmodozzunk a folyamatos járványhullámok miatt. A tavalyi nyár már csak emiatt is erősen foghíjas volt, de tudtuk, hogy 2021-ben változhat a helyzet.

Változott is, és noha rengetegen éltek az oltás lehetőségével, sokan még mindig nem oltatták be magukat, ami miatt érezhető lehet a közelgő negyedik hullám. Jelenleg ideális a helyzet, és a koncertek is lehetségesek. Soron kívül Donáth Annát sokkolták a Robert Fico elleni merényletről megjelent kommentek

Sőt, ezen a héten nagyon jó hírt kaphattunk a Sziget fesztiválról, amit tavaly és ebben az évben sem rendeztek meg. A fesztiválszezon két év után térhet vissza 2022-ben, és ez nyilván a Curtis-Majka duót is érinteni fogja.

Nagy bejelentésekkel jelentkezett Hajdú Péter, Friderikuszról és Berkiről is beszélt

A monumentálisan erős páros semmit sem bíz a véletlenre, sorra tartja meg a koncertjeit a különböző helyszíneken, ráadásul nagy tömegek előtt. Ez is csak azt mutatja, hogy még mindig hatalmas a népszerűségük.

Lapozó: 1 2

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

Már a következő szezontól kezdve kiirthatják a VAR-t a Premier League-ből

A Premier League klubjai a következő hónapban tartandó éves közgyűlésükön szavaznak majd arról a javaslatról, hogy a következő szezontól kezdve megszüntessék-e a videóbíró (VAR) rendszert.