Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,65 Ft
Euró
388,25 Ft
Font
452,69 Ft
Bitcoin
63,462 $

Nyaralni ment Exatlon-Réka, micsoda bikinis test

Réka valószínűleg felhívta magára a figyelmet ebben a szexi fürdőruhában, ami tökéletesen áll rajta, hozza a karakterét.

Fotó: Instagram/Benedek Réka
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nem tudjuk, Ti hogy vagytok vele, de az első három Exatlon-évad közül a legutóbbi nőtt leginkább a szívünkhöz. Több olyan karakter is volt, akiknek azonosulni tudtunk, akar gondolkozásban, akár mentalitásban, vagy épp stílusban.

Mindkét csapatban voltak nagyon érdekes karakterek, akik így vagy úgy, de felhívták magukra a figyelmet. Mindenki más és más miatt volt érdekes, és ez a bajnokokra, illetve a kihívókra igaz volt, kivétel nélkül. Soron kívül Kunhalmi Ágnes szerint nem teljesen értelmezhető, amit Magyar Péter csinál

A közönség egyik nagy kedvence Réka volt, aki az egyik későbbi feltöltéssel érkezett meg a mesés Dominikára, és gyorsan le is tette a névjegyét. A magasságát és a bájosságára sokan felkapták a fejüket.

Kim Kardashian megmutatta aktuális fenékformáját, csak úgy ömlenek a like-ok

Ez később sem volt másképp, amikor már nem volt versenyben, hiszen aktív maradt a közösségi médiában, a rajongók nagy örömömre. Már több alkalommal láthattuk bikiniben, de mindig más formát mutat és tele van önbizalommal.

Lapozó: 1 2

Gulyás Gergely szerint Magyarország szívességet tesz az EU-nak az uniós elnökséggel

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint Magyarország uniós elnöksége előnyös lehet az Európai Unió számára.