Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,43 Ft
Euró
388,29 Ft
Font
452,59 Ft
Bitcoin
63,283 $

21 illegális bevándorlót zsúfoltak be egy furgonba Csátaljánál, a rendőrök lekapcsolták őket

A rendőrök ma délelőtt lettek figyelmesek a szlovák rendszámú furgonra, végül kiderült, 21 illegális bevándorló utazott benne.

Fotó: Flickr/Draco2008
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Huszonegy határsértőt találtak a rendőrök egy furgonban az 51-es úton kedd délelőtt Csátalja külterületén – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.

A szlovák rendszámú Ford Transitot a készenléti rendőrség járőrei állították meg a főút 18-as kilométerénél. A jármű rakterében huszonegy, magát szír állampolgárnak valló embert találtak, köztük gyerekeket, nőket és férfiakat egyaránt, akik személyazonosságukat és magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni. Soron kívül Több mint ezer ismeretlen objektumot azonosítottak a Naprendszerben

A határsértőket meghallgatásuk után visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz, míg a furgont vezető 34 éves szlovák nőt őrizetbe vették, és embercsempészés miatt eljárást indítanak ellene.

Kínos vereséget szenvedett a Manchester United, még mindig nem rúgták ki Ten Hagot

Nagyon úgy tűnik, nincs olyan eredmény, ami után ne rúgnák ki Ten Hagot, legutóbb a Crystal Palace ellen szenvedtek kínos vereséget.