Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,15 Ft
Euró
390,97 Ft
Font
458,25 Ft
Bitcoin
63,962 $

Curtis megmutatta a legújabb stoplistát, különleges darab

A híres rapper egy igen komoly cipőt kapott, ami rendkívül látványos, és ezzel valószínűleg a többség egyet fog érteni.

Fotó: Instagram/Curtis
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Curtis az élete során már nem egyszer ült érzelmi hullámvasúton, és lehetséges, hogy fog is még, mint minden ember. Ezek kikerülhetetlen dolgok, ugyanakkor fontos tapasztalatokra teszünk szert, amikor ezeket átéljük.

Vannak bizonyos dolgok, amiket valóban át kell élnünk, hogy erősebbé váljunk, és nyilván egy-két ilyen pillanattól el tudnánk tekinteni. A rapper és dalszövegíró életében és karrierjében nem egy olyan pont volt, ugyanakkor soha nem maradt padlón. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Még mindig sokan nem tudják, de Curtis mindamellett, hogy remek zenei vénával rendelkezik, kiváló sportoló volt, és szép jövő állhatott volna előtte a futballban. Megvalósította a nagy álmát, és az Újpest játékosa lett, majd profiként is pályára léphetett.

Tóth Andi szerepet kapott a TV2 népszerű sorozatában

Egy sérülés azonban minden forgatókönyvet átírt számára, ami kegyetlen tud lenni ebben a korában. Szó szerint megváltozott az élete, de azzal, hogy az élet elvett tőle valamit, adott is, hiszen a zeneiparban az egyik legsikeresebb sztárnak mondhatja magát.

Lapozó: 1 2