Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,61 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
453,80 Ft
Bitcoin
63,996 $

Több vonalon is villamospótlók járnak

A Budapesti Közlekedési Központ új tájékoztatást adott ki, amely nagyon sok fővárosit érinthet.

Fotó: Facebook/BKK - Budapest Közlekedési Központ
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A 17-es, a 19-es, a 41-es, a 28-as, a 28A, a 37A és a 60-as villamosvonal egyes szakaszain pótlóbuszok járnak – közölték a BKK Info Facebook-oldalán kedd délelőtt.

A 28-as és a 28A villamos helyett pótlóbusz közlekedik a Magdolna utca és az Orczy tér között, a 37A helyett pedig a Magdolna utca és a Salgótarjáni utca között, mert egy utas rosszul lett – tájékoztatott a Budapesti Közlekedési Központ. Soron kívül Orbán Viktor: „Váratlanul betoppanok” (videó)

A 17-es, a 19-es és a 41-es villamos helyett a Bécsi út/Vörösvári út és a Katinyi mártírok parkja között járműhiba miatt közlekednek pótlóbuszok.

A 60-as villamos helyett a Svábhegy és a Széchenyi-hegy, Gyermekvasút között fakidőlés miatt pótlóbusz közlekedik. A Svábhegyig a 21-es, a 21A és a 212-es autóbuszt ajánlja a BKK – írták.

Forrás: MTI

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Robogósnak csapódott egy autós Pannonhalmán

Újabb és újabb balesetek történnek, most épp Pannonhalmán történt egy robogós incidens, ami miatt mentőket is riasztottak a helyszínre.