Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,34 Ft
Euró
389,23 Ft
Font
454,97 Ft
Bitcoin
59,304 $

Hupsz: kiszivárgott a Halo Infinite sztorija

Staten szerint elronthatják a játékélményt a spoilerek, így arra kérte a játékosokat, ha lehet, ne terjesszék őket.

Fotó: Unsplash/Billy Freeman
Smart

Kornis Vivien

Szerkesztő

Számos Halo-rajongó élvezhette a Halo Infinite multiplayer technikai előzetesét, nemrég azonban kiderült, hogy a campaign egyes tartalmai is bekerültek a béta fájljai közé, ez pedig igen erős spoilerezéshez vezetett az interneten.

Joseph Staten, a Halo Infinite-t fejlesztő 343 Industries írója kijelentette, hogy a Halo Infinite sztori módjának “kisszámú” fájlja valóban “ott felejtődött” az előzetes verzióban, és megerősítette, hogy ezek bizony erős spoilereket is tartalmaznak.  Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

“Az ilyen és ehhez hasonló szivárgások elég fájdalmasak a fejlesztői csapat számára, és mindenki számára tönkretehetik a játékélményt. Szóval kérlek, ha spoilerrel találkozol, ne terjeszd tovább” – tweetelte Staten. 

Ráadásul azok a YouTube-csatornák, ahova felkerültek a spoilerek vagy más adatok, elég rosszul járhatnak, hamar a fiók felfüggesztése lehet a vége – hívta fel rá a figyelmet Gamespot.

“Ha már közzétettél ilyen tartalmakat, azt javasoljuk, proaktív módon távolítsd el azokat a csatornádról” – figyelmeztetett Brian Jarrard, a Halo közösségi vezetője. 

A Halo Infinite egyébként a tervek szerint az év végén debütál Xbox One-ra, Xbox Seriesre és PC-re.