Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,777 $

Jogosítvány nélkül vezetett, belerohant egy családi házba, ahol két kislányra döntötte a falat

Egészen elképesztő esetnek lehettek tanúi a nagybányai lakosok, mikor egy autós belerohant egy családi ház falába, amely két, a szobájában alvó kislányra dőlt.

Fotó: Főtér.ro
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Főtér számolt be a balesetről, mely hétfő reggel történt a máramarosi megyeszékhely, Nagybánya Alsófernezely nevű negyedében, Romániában.

A kislányok szülei azonnal a másfél, illetve hároméves kislány segítségére siettek, és szerencsére sikerült kimenekíteniük őket a romok alól, a balesetben pedig egyikük sem szenvedett súlyos sérülést. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Később kiderült, hogy az autót egy 19 éves fiú vezette, a baleset pedig azért következett be, mert elvesztette az uralmat az autó felett, a rendőrség pedig közölte, a fiatalnak nem is volt jogosítványa.

A helyi rendőrség most gondatlanságból elkövetett testi sértés, jogosítvány nélküli vezetés valamint rongálás miatt indított büntetőeljárást a fiatal ellen.

Ennyivel drágább jelenleg az üzemanyag Magyarországon a régiós átlagnál

Még mindig szemmel látható a különbség.

Az Arsenal újabb nyomás alá helyezheti a Manchester Cityt, élőben adja a tv

Az Arsenal és a Manchester City is pályára lép szombaton az angol bajnokságban, és lehetséges, a Liverpoolnak már nincs reális esélye a címre.