Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,31 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
455,23 Ft
Bitcoin
57,017 $

Velük futott össze Gelencsér Timi a Hungaringen

Ismerős arcokkal találkozott Gelencsér Timi a Hungaroringen, akik hozzá hasonlóan nagy népszerűségnek örvendenek.

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Exatlon Hungary harmadik évada minden eddigit felülmúlt, noha magasan volt a léc. Végtelenül izgalmas, változatos és végig lüktető volt a verseny, nem beszélve a drámai fordulatokról, amik főként a bajnokokat érintették.

Ezek a nem várt kiesések erősen befolyásolhatták az eredményt, és részben ennek is volt betudható az, hogy végül csak kihívók voltak ott a legjobbak között. Már soha nem tudjuk meg, mi történt volna, ha például Franciska és Janka versenyben marad. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Intenzív hónapok voltak ezek, amik hiányoznak is, mivel a játékosok valamilyen szinten a szívünkhöz nőttek, ugyanakkor nem tűntek el, jelen vannak a közösségi médiában. Gelencsér Timi is aktív, aki először versenyzőként, majd riporternőként tette le a névjegyét Dominikán.

Így edzi a mérhetetlenül kerek fenekét Nicole Scherzinger, nagyon szexi (videó)

A bajnokok és a kihívók közül többen nagyon jó barátok lettek, gyakran jelennek meg együtt nagyobb eseményeken. Az idei Magyar Nagydíjra többek között a legutóbbi győztesek is meghívást kaptak, de Bálint finálés ellenfele szintén tiszteletét tette a Hungaroringen, akárcsak Dave.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.