Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Óriási eltérés lesz időjárás tekintetében szombat délután

Amíg az ország egyik felében 26 fok, addig a többi térségben 37 fok lehet a maximum-hőmérséklet szombaton.

Twenty20
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A déli tájakon több napsütés várható kevés fátyol- és gomolyfelhővel, északabbra erőteljesebb lesz a gomolyfelhő-képződés. Az ország déli, délkeleti harmadán némileg kisebb a csapadék esélye, másutt több alkalommal is előfordulhat zápor, zivatar – olvasható az OMSZ előrejelzésében.

Nagy területen élénk, sőt néhol erős lesz az északnyugatira forduló szél. Zivatarok környezetében viharos lökések is lehetnek.

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 26 és 37 fok között várható, északnyugaton, északon az alacsonyabb, délkeleten a magasabb értékekkel. Késő estére 18 és 25 fok közé hűl le a levegő.

Este gyengén felhős vagy derült lesz az ég, helyenként azonban maradhatnak gomolyfelhős körzetek is, ott még lehet zápor, zivatar is.

Hajnaltájt a szél egyre inkább délkeletire fordul, és elkezd megélénkülni. A késő esti 18, 25 fokról hajnalra 16 és 21 fok közé csökken a hőmérséklet.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.