Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Csavar, csavar hátán a Barcánál, miközben Messi még mindig nem írt alá

Lassan még követni is nehéz, hogy mi történik a Barcelona háza táján, miközben a legfrissebb hírek szerint két biztos távozó mégis maradhat.

...svg content...Fotó: Twitter/ FC Barcelona
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Barcelonánál minden követ megmozgatnak annak érdekében, hogy Messi a csapatnál maradjon, de addig nem írhatja alá az új szerződését, míg a klub nem csökkentette drasztikus mértékben a bérköltségeket.

Emiatt Griezmann és Coutinho neve is a biztos távozók listáján landolt, akik rengeteg pénzbe kerülnek. Most mégis úgy tűnik, hogy a francia és a brazil is maradhat, ami egy újabb fordulat lehet az átigazolási időszakban. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A Sport beszámolója szerint a Barca edzője, Koeman nagyon örül Griezmann jelenlétének, és szeretné, ha a csapat egyik kulcsjátékosa lenne. Sőt, az is kiderült, hogy a tárgyalások során a vezetőség nem vette fontolóra a játékos fizetésének csökkentését.

Az elmúlt hetekben javarészt arról szóltak a hírek, hogy Griezmann biztos távozó az anyagi helyzet miatt, és visszatérhet az Atleticóhoz, ahol játékost és némi pénzt kaphatnának érte cserébe. A Juventus szintén opcióként vetődött fel, és Dybalát adták volna az üzlet részeként, de ezt rögtön tagadták.

Bércsökkentések ide vagy oda, Griezmann most mégis maradhat, aki eleve nem szeretett volna távozni, főleg az előző szezonban nyújtott teljesítménye után. Részben ez győzte meg a vezetőséget arról, hogy ne adják el ideje korán, illetve az előszezonban is kellően meggyőzően teljesít.

Hazard utolsó esélye a Real Madridnál, Haaland válthatja

Koeman biztos abban, hogy a francia csatár fontos játékosa lehet a keretnek, és tetszik neki az a hozzáállás, amit Griezmann mutat. A másik nagy név, aki valószínűleg mégsem igazol el, Coutinho, noha a megérkezése óta nem játszott túl sokat, és egy alkalommal már kölcsön is adták.

A holland edző szeretné, ha Griezmann mellett Coutinho is a rendelkezésére álljon, bár egy jó ajánlat érkezése esetén megfontolhatják a transzfert. Erre nincs sok esély, mivel egyrészt a gazdasági válság miatt a klubok meghúzták a nadrágszíjat, másrészt túl magas a sztárok fizetése, harmadrészt pedig Coutinho értéke sokat csökkent a vételi összeghez képest, így rengeteget bukna rajta a Barca.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.