Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,73 Ft
Euró
391,01 Ft
Font
458,17 Ft
Bitcoin
62,858 $

Saját édesanyját vesztette el a hármas balesetet okozó sofőr

A baleset során egy ember életét vesztette, két ember – köztük egy gyermek – megsérült.

Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk korábban, több autóval is összeütközött egy személygépjármű Szolnoknál, miután áttért a szembe sávba. 

A gyomaendrődi férfi által vezetett autó először érintőlegesen összeütközött egy másik gépjárművel, majd frontálisan nekicsapódott egy második kocsinak. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Sipos Andrásné rendőrségi sajtóreferens a Tények stábjának elmondta, hogy az első autó, melynek a szembe sávba áttérő jármű nekiment, az ütközés erejétől kisodródott, és az út menti szántóföldön állt csak meg.

Németh Ádám, a Katasztrófavédelem szóvivője közölte, hogy az egyik autó utasát a tűzoltók szabadították ki az összeroncsolódott gépjárműből. 

A balesetet okozó járműben a sofőr édesanyjával utazott, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentők hiába küzdöttek az életéért, a helyszínen elhunyt.

Ménes Dávid, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa közölte, hogy egy 40 év körüli férfit végtagsérülésekkel, egy 12 éves kislány végtagsérülésekkel és zúzódásokkal szállították kórházba.