Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,367 $

Végérvényesen kiszivárgott a Motorola Edge 20 modellszéria felhozatala

A hivatalos bejelentés előtt egy héttel felfedték a szivárogtatók a Motorola Edge szériához tartozó összes okostelefon dizájnját.

DealNTech
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Összesen négy változatban lesz majd elérhető a Motorola Edge 20 felhozatala, mégpedig az Edge 20 Lite, az Edge 20, az Edge 20 Pro, valamint az Edge 20 Fusion kerülhet a boltok polcaira – írta a DealNTech magazin.

Az Edge 20 Fusionről egyelőre nem sokat tudni azon kívül, hogy érkezik, ezzel szemben a Pro modellről már rengeteg részletet megtudhattunk – lássuk hát, melyek is ezek! Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Az Edge 20 Pro minden bizonnyal egy 108 megapixel felbontású főkamerát kaphat, amely mellé egy 16 megapixeles ultraszéles lencsét, illetve egy 8 megapixeles periszkóp telefotó szenzort szereltek 5-szörös zoommal.

Az Edge 20 ugyanezzel a kamerarendszerrel büszkélkedhet, azonban 16 megapixel helyett 8 megapixeles ultraszéles szenzort pakoltak a hátlapjára, a makrókamera pedig 2 megapixel felbontású lesz, ám akkumulátor tekintetében növeltek a kapacitáson, a mobiltelefon 5 000 mAh-val biztosíthatja a napokig tartó üzemidőt.

Fotó DealNTech

A Motorola Edge 20 összes modelljét augusztus 5-én fedheti fel hivatalos keretek között a gyártó. Az alapmodell egyébként a Qualcomm Snapdragon 778G lapkakészletével érkezhet, míg az Edge 20 Pro szívében a Snapdragon 870 chip duruzsolhat.

Nyert a Liverpool a Tottenham ellen, Szoboszlait a hajrára cserélte be Klopp

A Liverpool a vártnál is simábban nyert az Anfield Roadon a Tottenham ellen, ami egyúttal az utolsó nagy rangadója volt Kloppnak hazai pályán.

Jön az F1-es Miami Nagydíj, élőben adja a tv

Már 21 órától érdemes figyelni az eseményeket a Miami Nagydíjon, kezdve a pilótaparádéval, ami mindig érdekes és látványos.

Emberi csontokra bukkantak Ajkán egy tóban

Emberi csontokra bukkantak egy tóban Ajkán, ami miatt nyomozást indított a rendőrség, egyelőre keveset tudni a csontokról.