Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,804 $

Schobert Norbi Rácz Jenőt is lefogyasztotta, íme a végeredmény

Rácz Jenő nagyon hálás Schobert Norbinak, aki barátként is segíteni akart a Michelin-csillagos chefen, és úgy döntött, kigyúrja őt az esküvőjére.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gyuricza Dóri és Rácz Jenő elhatározták, hogy a lehető legjobb formában állnak oltár elé. Jenő nagyobb kihívásik előtt állt, de sikerült elérnie a célt, és egy hónap alatt tíz kilogrammtól szabadult meg, ami igen erős eredmény.

Jenő őszintén beszélt fogyása hátteréről, melynek végeredménye abszolúte lenyűgözte őt. Norbi magasra tette a lécet, amit sikerült megoldaniuk, és a Konyhafőnök sztárja immáron jobb formában van, mint eddig bármikor. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

„1 hónapja ebédeltünk Norbiékkal és panaszkodtam neki, hogy nem megy a diéta és hogy hamarosan esküvőnk is van (kétségbe voltam esve…)” – kezdte a történetét Jenő, akinek n nem volt könnyű szembesülnie a valósággal.

Nyomós oka volt arra Exatlon-Lillának, hogy az utóbbi időszakban eltűnt a közösségi médiából

„Norbi barátom elmondta, hogy túlsúlyos vagyok, ami hozzáteszem, nem esett valami jól, mert az embernek van annyi egója, hogy ne érezze magát túlsúlyosnak… őszintén, valahol bántott a dolog, hogy igaza van és tenni akartam mindenképp azért, hogy top formába legyek.”

Lapozó: 1 2