Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,55 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
455,17 Ft
Bitcoin
59,027 $

Képek a halálos szolnoki baleset helyszínről

A baleset során egy ember olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Fotó: police.hu
Belföld

Kornis Vivien

Szerkesztő

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Szolnok külterületén a 4. számú főúton csütörtökön, a déli órákban – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy gyomaendrődi lakos közlekedett a személygépkocsiból és a hozzákapcsolt utánfutóból álló járműszerelvénnyel Budapest irányából Debrecen felé, amikor eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol érintőlegesen nekiütközött egy személygépkocsinak, ami Debrecen irányából Budapest felé haladt. Soron kívül Nem volt valós az érdi fiatal terrortámadással való fenyegetőzése, csak a nézettségért csinálta

Fotó policehu
Fotó policehu

Az ütközés erejétől a személygépkocsi az úttest melletti szántóföldön állt meg. A járműszerelvény ezt követően frontálisan ütközött a személygépkocsi mögött közlekedő másik járművel.

Fotó policehu

A baleset következtében a járműszerelvény utasa a helyszínen életét vesztette, a sofőr – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.