Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,96 Ft
Euró
390,72 Ft
Font
456,85 Ft
Bitcoin
61,002 $

Az eddigi legmeghatóbb és legszebb kép Nádai Anikóról és szerelméről

Minden jel arra mutat, hogy ennek a kapcsolatnak hosszú jövője lehet, és a szerelmesek mindennél jobban szeretik egymást.

Fotó: Instagram/Nádai Anikó
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A szerelem az egyik legkülönlegesebb dolog az ember életében, ami nem kézzel fogható, és nem különösebben írható le. Minden szerelem más és más érzéseket vált ki az emberből, néha intenzívebb, néha kevésbé.

Nem mindig az intenzívebb érzés az, ami mindent felülmúl, nagyon sok minden játszik szerepet abban, hogy egy kapcsolat mennyire marad életképes. Egyes kapcsolatok meteorként csapódnak be, majd azzal a lendülettel el is tűnnek. Soron kívül Országszerte akadozott a Vodafone és a Digi szolgáltatása is kedden

Más kapcsolatok pedig lassabb tempóban indulnak, mégis „örökre” megmarad a különleges kapcsolat. Nádai Anikó most olyasvalamit élhet át, amire mindig is vágyott, és csak úgy sugárzik a boldogságtól.

Ilyen szexin lebeg a víz felszínén Nádai Anikó, bikiniben

Párja is imádja őt, sok közös kép jelent meg róluk a hivatalos bejelentés óta. Jelenleg életük egyik legkülönlegesebb nyaralásán vannak, ami egyúttal az első külföldi útjuk is. Úgy tűnik, ez már most meghatározó számukra, és minden jel arra mutat, hogy a kapcsolatuk egyre magasabb szintekre léphet.

Lapozó: 1 2

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.