Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,264 $

Geszler Dorottya 51 évesen is hihetetlenül jól néz ki

Geszler Dorottya az egyik legjobb példa idehaza, hogy egy nő 50 felett is csodálatosan nézhet ki, csupán tenni kell érte.

Fotó: Instagram/Geszler Dorottya
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ehhez a legtöbb esetben minden adott, mégis sok a kifogás az emberek részéről. Sokszor egészen apró dolgokkal is szép sikereket lehet elérni, már pusztán azzal, hogy odafigyelünk a táplálkozásra, és arra, hogy mennyit mozgunk.

Ennek a kettőnek a kombinációja aranyat érhet, és olyan ugrásokat tehetünk meg, amikre talán nem is gondoltunk. Nem szabad korhoz kötni a szépséget, a fittséget és azt, hogy valaki mennyire szexi és vonzó. Soron kívül Még mindig nem találják a tavaly augusztusban eltűnt 12 éves szolnoki fiút

Az önbizalom mindig kulcskérdés, és ha az megvan, akkor az eredmény önmagáért fog beszélni. Geszler Dorottya kiváló példa, aki május 2-án ünnepelte az 51. születésnapját, és közben szenzációs a formája.

Ilyen szexin lebeg a víz felszínén Nádai Anikó, bikiniben

A legendás műsorvezető régóta nagy szerelmese a sportnak és a mozgásnak, ami meg is látszik a testén. Folyamatosan tesz azért, hogy jól érezze magát a bőrében, és ha ez megvan, az életünk is jó irányba haladhat.

Lapozó: 1 2

Agyonlőttek egy 16 éves késes támadót Ausztráliában

Újabb késes támadás történt Ausztráliában, ezúttal egy 16 éves radikalizálódott tinédzsert lőttek agyon a rendőrök.