Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,47 Ft
Euró
397,16 Ft
Font
477,41 Ft
Bitcoin
63,688 $

Ismét meglépett egy tini egy miskolci gyermekotthonból

A 16 éves fiatal még április végén távozott a gyermekotthonból, tartózkodási helye azóta is ismeretlen.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Belföld
Author image

Kornis Vivien

Szerkesztő

A 16 éves Káló Albert április 27-én, engedély nélkül távozott egy miskolci gyermekotthonból a hatóságok közleménye szerint. A fiatalember tartózkodási helye azóta ismeretlen, a felkutatására tett erőfeszítések eddig nem vezettek eredményre.

Fotó: police.hu

A tinédzser csaknem 170 centiméter magas, vékony testalkatú, barna szemű, rövid, fekete hajú. Különös ismertetőjegye, hogy jobb kezén “Hajni”, bal kezén “Beáta” feliratú tetoválás látható. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. Soron kívül Videón Gyurcsány Ferenc ordibálása a parlamentből

A 24.hu sszefoglalója szerint nemrég két másik gyermek is megszökött az intézményből. Április 21-én egy 12 éves lány, április 24-én pedig egy 15 éves fiú távozott ismeretlen helyre a gyermekotthonból. 

A rendőrség arra kéri a lakosságot, hogy amennyiben bárki bármit tud Kálló Albert tartózkodási helyéről, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját (06-46/514-506), a nap 24 órájában elérhető Telefontanút (06-80/555-111), vagy a 112-es központi segélyhívót.

Orbán Viktor egyetlen mondattal rakta helyre Gyurcsány Ferencet

Orbán Viktornak nem volt szüksége többre egy mondatnál azt követően, hogy Gyurcsány Ferenc felszólalt, majd elvették tőle a szót.

Betelt a pohár a Microsoftnál: aki nem frissít, pórul járhat

Nem vár tovább a világ legnagyobb számítástechnikai cége: az egyik legtöbbet használt programot teszik elérhetetlenné azok számára, akik még mindig kiikszelik a frissítési figyelmeztetéseket.