Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Íme a Telekom új tarifacsomagja, amit a fiatalok megkérdezésével alakítottak ki

Főként a rugalmasságot helyezte előtérbe az új díjcsomagjával kapcsolatban a Telekom.

Telekom
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Kraftnak nevezett szolgáltatást a 20-29 éves korosztályhoz tartozó, nagyjából egymillió jelenlegi és potenciális kliens válaszai alapján alakították ki – olvasható a Telekom hivatalos közleményében.

A Kraft ajánlat alapcsomagja 15 GB-nyi mobilinternetet tartalmaz, ezért 5590 forintot kell fizetni. Fontos megjegyezni, hogy a Facebook, a Messenger, az Instagram, a WhatsApp, a Wate, az Apple Music, a Spotify, a Deezer és a Tidal forgalma nem csökkenti az adatkeretet.

Telefonálni és SMS-t küldeni percenként, illetve darabonként 37 forintért lehet. Ebben még nem sok újdonság van, hiszen csak a már meglévő Mobil XS alapcsomagot párosították össze a Net 15 GB netes csomaggal, és lényegében átnevezték.

A Kraft ajánlat bővítős opciói a következőképpen lesznek elérhetőek: egyszeri +5 GB mobilnetet 1090 forintért lehet kérni, 1990 forintért már +20 GB jár, az igazán adatigényes helyzetekben pedig 2490 forintért igényelhető +85 GB-nyi adatkeret. 30 percnyi beszélgetést 590 forintért lehet előre kifizetni. Ezeket az opciókat 30 napon belül kell elhasználni, a fel nem használt mennyiség elvész.

A Kraft a szokásos ügyfélkapcsolati csatornákon túl egyszerűen a Telekom alkalmazásból is aktiválható.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.