Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

12 éves debreceni lányt keresnek, az édesanyját sem találják

A rendőrség a lakosság segítségét kéri, miután nem találják a 12 éves kislányt és édesanyját, akik ismeretlen helyre távoztak.

Fotó: Pixabay
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A police.hu közleménye szerint a képen látható 12 éves lány édesanyjával együtt ismeretlen helyre távozott a debreceni lakcíméről. Jelenleg ismeretlen az aktuális tartózkodási helyük, és emiatt a rendőrség a lakossághoz fordult.

Bogdáni Bernadett, a kislány édesanyja még január 11-én tűnt el, azóta keresik. „A képen látható 12 éves lány, édesanyjával együtt debreceni lakcíméről ismeretlen helyre távozott, tartózkodási helye jelenleg ismeretlen. A felkutatásukra tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.” Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Égő cigarettát nyomott a sértett arcába: őt keresi a rendőrség

„A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lány és édesanyja tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4 szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 112-es segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.”

Fotó policehu

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.