Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,61 Ft
Euró
388,54 Ft
Font
451,69 Ft
Bitcoin
62,641 $

A Barca sztárja mégsem adja fel, meg akarja győzni Koeman-t

A jelek arra mutatnak, hogy Umtiti nem mondott le arról, hogy meggyőzze a holland edzőt, bár korábban a Barca felajánlotta szerződése felbontásának lehetőségét.

Fotó: Twitter/FC Barcelona
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A 27 esztendős sztár nem szerepel a Barcelona új projektjében, miután az elmúlt időszakban visszaesett a formája és a vele kapcsolatos fizikális kérdések azt vetítették előre, hogy idén nyáron távoznia kell.

A katalánok még azt is felajánlották neki, hogy felbontják a szerződését, így szabadúszóként könnyebben találhat magának klubot. A bérköltségek csökkentése érdekében tőle is meg akarnak válni, de ez nem lesz ilyen könnyű. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Ha a játékos nemet mond, akkor azzal kell számolnia, hogy a legjobb esetben is csak a kispad jut számára. Umtiti azonban keményen dolgozott a szünet alatt, hogy újra csúcsformába kerüljön. A Mundo Deportivo szerint a Nastic és a Girona elleni első két felkészülési mérkőzésen elég meggyőzőnek bizonyult.

Mozgékony, gyors és magabiztos volt, amivel felhívta magára a figyelmet. Az önbizalma pedig olyan nagy, hogy még mindig hisz abban, hogy helye van a csapatban, és rövid időn belül újra hasznukra lehet.

Umtiti azon van, hogy eloszlassa a fizikai állapotával kapcsolatos kételyeket a sorozatos sérülései után, és mielőtt visszatért volna az edzésekhez, egy ismert traumatológusnál járt, hogy bebizonyosodjon, a bal térde rendben van.

Az a terve, hogy visszaszerezze a régi formáját, amikor még alapember volt a Barcelonánál. 2023-ig szól a szerződése, és úgy tűnik, hogy a korábbi hírekkel ellentétben mégsem hajlandó távozni, de augusztus végéig még sok idő van.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.