Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,66 Ft
Euró
388,91 Ft
Font
452,88 Ft
Bitcoin
63,320 $

Az év egyik legmenőbb felvétele Curtisről, ez nagyot fog szólni

Mintha csak egy sikeres amerikai rapper tárulna elénk, háttérben a bulizókkal, míg a sztár szivarozik, kezében egy itallal.

Fotó: Instagram/Curtis
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Curtis az egyik leghitelesebb zenész Magyarországon, miután már nem egy alkalommal került mélyebbre, de mindig megvolt benne a kellő erő ahhoz, hogy felálljon. Minden egyes ilyen felállásnál csak erősebbé vált, miközben a népszerűsége sem csökkent.

Voltak idők, amikor rengeteg kritikát kapott, és súlyos szavakat fogalmaztak meg vele szemben a közösségi médiában, ám ezek a napok elmúltak. Curtis boldog, kiegyensúlyozott életet él, és a fiánál nincs fontosabb számára. Soron kívül Szinte az összes szlovákiai iskolában bombariadót jelentettek, a hatóságok evakuálták az intézményeket

A rapper és dalszövegíró nem tétlenkedik, azonnal magasabb fokozatra kapcsolt, amikor kiderült, hogy újra lehetnek koncertek Magyarországon. Már a COVID ideje alatt sem tétlenkedett, dolgozott az új számain, amik szép lassan megkapják a klipjüket.

Kim Kardashian bikinis képei miatt még az idő is megállt

Nemrég számolhattunk be arról, hogy Curtis a legutóbb koncertjét követően forgatni ment, ami az egyik legnagyobb slágert hordozhatja magában. A rapper dalai általában nagyon hallgatottak, ám most van egy olyan érzésünk, hogy ez pláne az lesz.

Lapozó: 1 2

Hszi Csin-ping egyedi autóval érkezik Magyarországra, a kínai őrezred fogja védeni

Most először jár Magyarországon a kínai elnök a hivatalba lépése óta.

Nem tudni, felépül-e az Eb-re a magyar válogatott most megműtött védője

Műtéten esett át Fiola Attila, a Fehérvár FC és a magyar labdarúgó-válogatott védője, ám felépülési ideje egyelőre ismeretlen, így bizonytalan, hogy részt vehet-e a közelgő Európa-bajnokságon.