Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Feljelentéssel válaszol a kormány az „konzultáció-kitöltő” robotra

A robot újból és újból, automatikusan kitölti az online elérhető nemzeti konzultációt, véletlenszerű válaszadással.

...svg content...Fotó: Unsplash/Christopher Gower
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A kormány büntető feljelentést tesz a konzultációs oldalt ért informatikai támadás miatt – olvasható a kormany.hu oldalon hétfő este közzétett hírben.

A kormányzati szervek azt észlelték, hogy informatikai támadást indítottak a konzultáció hivatalos internetes oldala ellen, tömeges kitöltéssel próbálkoznak az elkövetők. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

A kormányzati szervek megteszik a szükséges lépéseket, beleértve a büntető feljelentést is. A korábbi konzultációs honlapot ért támadás ügyében azóta vádemelésre is sor került.

Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy egyes szereplők különböző módszerekkel próbálják ellehetetleníteni a járvány utáni életről szóló párbeszédet. A minimálbér-emelés, a családi adóvisszatérítés, a hitelmoratórium vagy a gyermekek védelmének kérdése magyarok millióinak életét érintik, ezért is biztatunk mindenkit arra, hogy mondja el véleményét – olvasható a kormányzati portálon.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.