Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Tokió 2020: Márton elvesztette a bronzmeccset, nincs meg az érem, negyedik lett egyéniben

Márton Anna az elvesztett elődöntőt követően a bronzmeccsen vívhatott, és tehetett meg mindent azért, hogy megszerezze a harmadik helyet Tokióban.

...svg content...Fotó: Márton Anna (j) és az orosz Szofija Velikaja asszója a női egyéni kardozók elődöntőjében a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Makuhari Rendezvényközpontban 2021. július 26-án. Márton Anna 15-8-ra kikapott, így a bronzéremért mérkőzhet. MTI/Illyés Tibor
Belföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

Márton magabiztos léptekkel haladt előre a hétfői játéknapon, noha az egyik mozdulatnál a sérült térdével gondok akadtak, és ápolásra szorult. Igyekeztek neki segíteni a fájdalomcsillapítókkal, ám a fájdalom nem múlt el teljesen.

Sportolói kvalitását mutatja, hogy így is bejutott az elődöntőbe, ahol Szofija Velikaja álltja útját. A világ legjobbjának tartott női versenyző ellen remekül kezdett, azonnal nagyobb előnybe került, de az ellenfél nem tört meg, kiegyenlített, majd fokozatosan elhúzott. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Manon Brunet volt az ellenfél, aki erősen kezdett, túl erősen… Gyorsan szerzett is 5 pontot, ami 6-ra módosult, míg Mártonnak ekkor 2 volt. Féltávnál 8 pont állt Brunet neve mellett, míg a magyar kiválóságunknak mindössze 2.

A francia a második kört is jól kezdte, 9-2-re módosult az állás, röviddel ezután pedig már 8 ponttal ment. Márton egy pillanatra sem adta fel, addig küzdött, amíg az lehetséges volt, ugyanakkor a különbség mindent megnehezített.

Brunet 15-6-ra győzte Mártont, aki végül negyedik lett. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy ez még így is egy fantasztikus eredmény.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.