Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Kim Kardashian bikinis képei miatt még az idő is megállt

Nehéz lenne nem szuperlatívuszokban írni Kim Kardashian formájáról, főleg, ha bikiniben mutatja meg magát.

Fotó: Instagram/Kim Kardashian West
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A bikiniszezon még mindig tart, sorra bukkannak elő a trendibbnél trendibb szettek, amik csak arra késztetik a női vásárlókat, hogy emeljék a tétet. Ez egyfajta verseny is közöttük, mert nyilván az a cél, hogy lehetőleg mindenki egyedi és divatos darabot hordjon.

Mindezt nem könnyű megtenni, ha azt akarjuk, hogy ne jöjjön szembe ugyanaz a tervezés. Ez egy igazi rémálom lehet a nőknek, míg a pasiknál egyszerűbb a dolog, ott ez nem okoz olyan nagy problémát. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Mivel a bikinik kínálata szinte végtelen, és külföldről is lehet rendelni egyedi darabokat, könnyen ki lehet tűnni a tömegből. Nem mindig a Google jelenti a legjobb megoldást, sokszor egyszerűbb megnyitni az Instagramot, és rákeresni a „bikini” hasthag-re.

Keményen odaszólt Tolvai Reni a „nyelvnyújtogatóknak” Instagramon, és egy jó tanácsot is adott

Szintén jó opció lehet a világhírű sztárok oldalainak böngészése, mint például Kim Kardashian esetében, aki elég sok bikinis képet készített magáról. Ha valaki, ő aztán biztosan tuti tippeket tud adni a nőknek.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.