Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Öt ember sérült meg a Margit-körúton, villamos és autó ütközött

Egészen borzalmas héten vagyunk túl, ami a bűncselekményeket és a közúti baleseteket illeti, amelyen csak pont az i-re, ami a Margit körúton történt.

A Margit körút a kijárási korlátozás idején, 2020. november 13-án este. A koronavírus-járvány második hulláma miatt november 11-től este 8 és hajnali 5 óra között kijárási tilalom van érvényben Magyarországon. A tilalom alóli mentesülés egyik esete a munkavégzés, amelyet azonban igazolni szükséges. MTI/Szigetváry Zsolt
Belföld

Nagy Noel

Szerkesztő

A Police.hu közleményben számolt be arról, hogy torlódás várható a Margit-körúton, miután egy személygépkocsi és egy villamos összeütközött.

Mint írják, a rendelkezésre álló adatok szerint 17 óra 15 perc magasságában történhetett a baleset Budapest II. kerületében, a Margit-körút 73. szám előtt. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Itt ugyanis egy személyautó ütközött össze a Margit híd felé közlekedő 6-os villamossal, mely balesetben egyelőre úgy tudni, öten sérültek meg.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.