Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,53 Ft
Euró
389,66 Ft
Font
455,80 Ft
Bitcoin
57,368 $

Schobert Norbi a világ egyik legkülönlegesebb sportmotorját tesztelte

Norbi számára a motorok különleges helyet foglalnak el a szívében, és most egy olyan géphez volt szerencséje, ami sokak nagy álma.

Fotó: Instagram/NORBI hivatalos oldala
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi az évtizedek során megannyi különleges tárgyat vásárolhatott magának, köszönhetően annak, hogy rendkívül kitartó és ambiciózus volt. Meglátta a piaci rést, a többi pedig már történelem.

Noha a megosztóbb személyiségek közé tartozik, az egyik legsikeresebb is, és már nem egyszer állt fel a padlóról. A pénz sok mindenre jó, többek között arra is, hogy olyan tárgyak birtokába kerüljünk, amik gyerekkori álmaink voltak. Soron kívül Kétmilliós kárt okozott egy 16 éves fiatal a Határ úti metróállomásnál

Norbi nem egy gyerekkori álmát valósíthatta meg a különböző autók és motorok vásárlásával. Mindkét közlekedési eszközt imádja, valószínűleg nehéz lenne döntenie, ha választania kellene, bár mi arra tippelnénk, hogy inkább a két kerék felé húzna a szíve.

Egészen megható kép Rácz Jenőről és Gyuricza Dóriról az esküvő előtt

Élete egyik legkülönlegesebb gépét tesztelhette nemrég, és ennek meg is adta a módját Már a sisakja is nagyon különleges, de maga a motort mindent visz. Egy MV Agusta volánja mögé pattanhatott fel, ami az egyik leghíresebb márka a motorok szerelmesei között.

Lapozó: 1 2

Szentkirályi Alexandra: „Egy újabb be nem tartott ígéret Karácsonytól”

A Fidesz főpolgármesteri jelöltje nagyon aktív a kampányában, melynek ideje alatt Karácsony Gergely hiányosságaira hívja fel a figyelmet.

Kétmilliós kárt okozott egy 16 éves fiatal a Határ úti metróállomásnál

Időközben a rendőrség elfogta azt a 16 éves fiút is, aki kétmilliós kárt okozott A Határ úti metróállomásnál lévő liftben.